RSS

Rep en temps real els nous continguts del web de la Consultoria vitivinícola integral Rius&Rius.

RSS és un format que permet la subscripció d'una manera senzilla als continguts d'un lloc web. Consultoria vitivinícola integral Rius&Rius ofereix en format RSS totes les notícies i circulars organitzades per titulars, tipus de contingut, tema o secció. És molt fàcil, només cal seleccionar els que més t'interessin .

Actualitat

Notícies, col·laboracions i informació general entorn de l'empresa i del sector vitivinícola

AJUTS PER A LA PROMOCIÓ DE LES EXPORTACIONS DE LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES

La Generalitat posa a disposició ajuts per a la promoció de les exportacions de les indústries agroalimentàries a Catalunya

KIT DIGITAL: AJUTS PER A LA DIGITALITZACIÓ DE LA SEVA EMPRESA

El Programa Kit Digital posa a disposició de petites empreses, microempreses i persones autoocupades ajuts per a la seva digitalització. Ja està oberta la convocatòria per a empreses de 10 a 49 treballadors.

Recull de premsa

Aquests són alguns retalls de premsa de mitjans que es fan ressò de les activitats de Rius&Rius :
Què és RSS?
És una tecnologia que envia automàticament els titulars d'un mitjà a un programa lector o agregador. Consultoria vitivinícola integral Rius&Rius incorpora aquest servei gratuït en la seva edició digital per a que els seus lectors coneguin l'instant les notícies més rellevants.

Lectors de RSS
Per utilitzar les fonts RSS hi han múltiples opcions. Una de les més comunes consisteix a instal lar un programa anomenat 'agregador' o lector de notícies. També pots sindicar-te als RSS de Consultoria vitivinícola integral Rius&Rius en els teus serveis web favorits.


Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Política de privacitat   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS