R&R RET HOMENATGE A “XESCA” CARBÓ GÜELL EN LA SEVA JUBILACIÓ

R&R destaca i agraeix els seus 32 anys de col·laboració.

R&R va manifestar el reconeixement i agraïment pels seus 32 anys de col·laboració.

 

Han estat més de trenta anys de lleialtat i d'intensa col·laboració als que la Propietat i la Direcció de R&R, junt amb tot l'equip de professionals interns i externs, han volgut retre merescut homenatge de reconeixement en la jubilació de la Xesca Carbó i Güell.

La Xesca s'incorporà a R&R amb una sòlida formació i coneixement sobre  la vinya i el vi.  La primera, per tradició familiar de vinyataires (quants anys va voler fer coincidir les vacances per anar a collir raïms!); la segona per estudis i formació professional especial i específica per al sector vitivinícola.

La seva exemplar actitud personal enfront a la superació de nous reptes i la descrita aptitud i experiència en el camp de l'enologia, resultà del tot determinant per a convertir-se en una de las consultores de referència de tot l'equip. Vitivinícola.

Durant l'acte s'evocà amb respecte i consideració la figura d'en Santi Rius (soci fundador de R&R) malauradament traspassat a primers d'any, tot recordant que va ser el “responsable” del fitxatge de la Xesca.

Per part de l'actual Propietat i Direcció de R&R es manifestà el reconeixement i agraïment pels 32 anys de col·laboració amb l'Empresa, pels molts i valuosos serves prestats en els diversos llocs de responsabilitat en què ha exercit amb exemplar i generosa dedicació. Tota una munió de complicitats amb tot l'equip que van propiciar celebrar (en plena pandèmia) a R&R el seus 60 anys de servei al Sector.

Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Política de privacitat   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS