R&R PRESENTA UNA PROPOSTA A LA SETMANA DEL VI CATALÀ

R&R lliurarà i difondrà la darrera obra editada pel Dr. Josep Puiggròs “Història de les varietats de vinya autòctones i tradicionals de Catalunya”

L'INCAVI ha anunciat pels dies 4 al 13 de novembre la tercera edició de La Setmana del Vi Català, organitzada pel propi Institut i el Departament d'Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya, amb el suport de les DO catalanes.  L'objectiu és aglutinar una àmplia varietat d'activitats per tot el territori català amb el vi com a protagonista.

La Setmana del Vi Català comptarà amb una programació oberta i participativa, feta amb les propostes dels propis actors del sector per així oferir un temari molt variat, amb esdeveniments organitzats per empreses, entitats i particulars en diferents espais del país..

A l'empara de l'oficial obertura de termini Rius i Rius Assessors ha presentat la seva candidatura per a donar suport als actes, consistent en el lliurament i difusió de la darrera obra editada pel Dr. Josep Puiggròs “Història de les varietats de vinya autòctones i tradicionals de Catalunya”, una obra eminent que representa tot un llegat històric, cultural, vitícola i enològic, per a futures generacions. La iniciativa ha merescut l'aprovació per part de la Comissió Organitzadora de La Setmana del Vi Català i serà, per tant, integrada en el programa oficial d'actes a desenvolupar.

Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Política de privacitat   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS