R&R FACILITA UN SEMINARI SOBRE QUALITAT TOTAL EN CELLERS I CAVES A LA FACULTAT D’ENOLOGIA DE LA URV

En el marc del conveni entre R&R i la URV  ha tingut lloc la impartició, en dues sessions (6 i 9 de maig) d'un Seminari dedicat a la “Qualitat Total en Cellers i Caves” dins el Pla d'Estudis de Grau d'Enologia i de les matèries a càrrec del professor Jaume Gramona: Elaboració de Vins i Escumosos.

Amb aquest Seminari el titular en la matèria, pretén reforçar i complementar la formació acadèmica, així com contrastar i divulgar els principis de “Qualitat Total” a futurs professionals en el Sector.

El Seminari ha anat a càrrec de la prestigiosa i reconeguda especialista en gestió de sistemes de qualitat Leila Bellaaj. Formada com a Enginyera Agrònoma a l'Institut Nacional Agrònom de Tunis i Màster en Enologia i Viticultura per la U P de Barcelona, el seu desenvolupament professional s'inicià a Tunísia i al Penedès des de fa anys (món cooperatiu i empresa privada).

Per part de R&R aquesta actuació en pro de la transferència de coneixement s'emmarca en els valors que entén que la seva responsabilitat, a més d'oferir serveis de consultoria integral en el Sector Vitivinícola, implica també la formació, divulgació i contribució al desenvolupament i creixement del Sector. Aquesta col·laboració es complementarà, al llarg del curs, amb altres seminaris a càrrec d'eminents especialistes en matèries tals com “Legislació Vitivinícola” i “Economia i Gestió Vitivinícola” amb la finalitat que els alumnes del Grau d'Enologia puguin conèixer, amb detall, les obligacions jurídiques i administratives que hauran d'afrontar amb la seva incorporació al món professional.

Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Política de privacitat   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS