R&R ASSESSORS I MP CONSULTORS RENOVEN EL SEU CONVENI DE COL·LABORACIÓ

AJUDES I DEDUCCIONS FISCALS

 

Rius & Rius Assessors amplia la seva oferta d'ajuts per al sector i consolida les deduccions fiscals per inversions destinades a la protecció i millora del medi ambient en l'àmbit de la seva activitat empresarial, amb la renovació del conveni de col•laboració amb MP CONSULTORS.

Els incentius fiscals són ajudes fiscals atorgades pels diferents organismes o entitats tributàries que es troben vinculades al compliment de determinades legislacions, clàusules o compromisos. Existeixen quatre tipus d'incentius fiscals: Deduccions Fiscals I+D+i, Deduccions Mediambientals, Bonificacions Seguretat Social Personal Investigador i Patent Box.

Poques empreses del sector vitivinícola s'apliquen aquestes deduccions, per desconeixement o per la incertesa que genera la interpretació de la Llei.

Després de tres anys de col•laboració estem molt satisfets dels certificats de convalidació d'inversions en medi ambient obtinguts i la quantitat d'euros que s'han pogut deduir les empreses. Són incentius fiscals que consisteixen en una deducció directa de la quota íntegra de l'impost de societats per un percentatge de l'import de les inversions realitzades en béns de l'actiu  material destinades a la protecció del medi ambient.
 
ANY PERCENTATGE
2004-2006 10%
2007 8%
2008 6%
2009 4%
2010-2011 2%
2012-2014 8%

MP Consultors disposa d'un equip tècnic centrat en exclusiva en la captació d'ajudes públiques, nacionals i internacionals per tal d'obtenir fons per als projectes plantejats pels seus clients. En el marc de col•laboració entre ambdues consultores anirem informant puntualment a tots els nostres clients dels diferents ajuts que es vagin publicant i que puguin ser d'interès pel sector.

 


0 Comentaris
FacebookTwitter

Deixa el teu comentari

Warning: imagettfbbox(): Could not find/open font in /var/www/vhosts/riusirius.com/httpdocs/classes_ad3/forms/form_captcha.class.php on line 151

Warning: imagettftext(): Could not find/open font in /var/www/vhosts/riusirius.com/httpdocs/classes_ad3/forms/form_captcha.class.php on line 159
(mida max. 1000 KB)

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Consultoria vitivinícola integral Rius&Rius es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Política de privacitat   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS