RIUS I RIUS REFERMA DEL LIDERATGE EN APLICACIONS INFORMÀTIQUES


Amb el mòdul INFOVIT.NET-TRAÇABILITAT, la consultoria innova dins el sector vitivinícola.

L´aplicació, compatible amb programes de gestió i de comptabilitat, ve a resoldre l´especificitat de les exigències legals i administratives de les empreses del sector i es converteix en una eina imprescindible per atendre les exigències derivades de les auditories del CIC (Consorci d´Inspecció i Control).

INFOVIT.NET-TRAÇABILITAT és el programa informàtic de nova generació creat per Rius & Rius Assessors i NOUDATA 3.0, col·laboració que es manté des fa més d´una dècada amb destacats i exitosos projectes de I+D en pro del sector vitivinícola.

Aquest nou mòdul (unió entre INFOVIT.NET i ndCellers -Gestió de Traçabilitat Integral-) significarà un important salt qualitatiu en el sector vitivinícola del qual cal ressaltar, d´entrada quatre aspectes. En primer lloc, les solucions tecnològiques implementades permeten dur a terme l´obligatorietat de presentar telemàticament les declaracions que les empreses han de vehicular davant cadascuna de les administracions de qui depenen; en segon lloc, el nou software contempla l´evolució de les normatives de rang autonòmic, estatal i europeu i la conseqüent adaptació als nous i variables marcs legals; així mateix, amb una única entrada de dades permet donar compliment a les exigències d´Agricultura, Impostos Especials, Seguretat Alimentària, Consells Reguladors i Auditories del CIC, i com a darrera innovació significativa, és interactiu i es pot gestionar a través del web de Rius & Rius Assessors.

El programa té com a plus i tret diferencial, únic en el sector i tot l´estat el disposar d´un suport tècnic de primer nivell per atendre, permanentment, les consultes que puguin derivar-se tant de l´ús del programa en sí, com per atendre el compliment de les actuacions i exigències de les diferents administracions. Una aplicació, en definitiva, que permet assolir millors cotes de competitivitat, estalvi de temps, fiabilitat en els resultats i millores en la productivitat.

Actualment, l´ús del programa INFOVIT abasta més d´un 60% de les empreses del sector vitivinícola de les DO catalanes, i també compta amb el reconeixement explícit de totes les administracions. Amb aquesta nova versió, INFOVIT va més enllà, donant resposta a les noves necessitats detectades en el sector. Es tracta, per tant, del resultat de la constant cerca de l´excel·lència de Rius&Rius per oferir als operadors del sector vitivinícola els millors productes i serveis i de la col·laboració amb l´empresa NOUDATA, que des fa anys fa costat a totes les iniciatives informàtiques de R&R.

Avui, doncs, el llançament al mercat de l´INFOVIT.NET-TRAÇABILITAT equival a la disponibilitat d´una eina tecnològicament imprescindible per a la gestió vitivinícola de totes les empreses del sector, eina que, juntament amb el suport i l´assessorament personalitzat i adaptat a les necessitats i idiosincràsia de cada empresa per part de l´equip pluridisciplinar de Rius & Rius, dóna resposta de manera més àgil, rigorosa i eficaç a totes les obligacions legals sobre la matèria disposades per les diferents administracions.

Vilafranca del Penedès, juliol de 2012

Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Política de privacitat   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS