Retalls d´actualitat - Juny 2014

  • REUNIÓ DE TREBALL ENTRE LA FEV I R&R

Rius i Rius Assessors i la “Federación Espanyola del Vino”, ratifiquen els vincles i sinergies de treball en pro del sector vitivinícola. En aquesta línia Miquel Rius, va reunir-se la setmana passada amb Pau Roca, Secretari General de la FEV a la seu de la institució a Madrid.

Aquesta trobada va permetre comentar i desgranar tot un seguit de qüestions relacionades amb l'actualitat del sector vitivinícola entre les cal fer especial menció: del Pla estratègic de la FEV; l'Organització de la Interprofessional del Vi; la Llei de la Cadena Alimentària; l'Avantprojecte de Llei de Denominacions d'Origen; l'aplicació del programa de suport 2014-2018 al sector vitivinícola; i, de l'Avantprojecte de Llei de Prevenció del Consum de Begudes Alcohòliques per a Menors.

  • VISITA AL MINISTERI D'AGRICULTURA A MADRID

En el marc de la línia d'enfortiment i bones relacions Institucionals, Rius&Rius realitza una visita al Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Natural a Madrid per tal revisar la casuística de l'aplicació de les mesures del programa de suport 2014-2018 al sector vitivinícola espanyol (R.D. 548/2013) en la seva primera convocatòria.

En aquest sentit la Consellera Tècnica de la Direcció General de l'Industria Alimentària, Carmen Serrano Bazalote, va brindar a Miquel Rius tota la informació requerida amb un gran rigor professional i un alt grau de coneixement sobre la matèria. S'abordà, també, el contingut de l'avantprojecte que el MAGRAMA està elaborant sobre l'actual Reial Decret, que comportarà un seguit de mesures a tenir en compte cara a futures convocatòries.

Recordar que la quantia dels ajuts programats per aquest període, en funció de diversos paràmetres, s'estableix en un màxim del 40% a fons perdut del total de la inversió aprovada, realitzada i justificada. “Rius & Rius Assessors” amb el seu experimentat equip tècnic d'enginyeria agroalimentària i de gestió, presenta un dels millors balanços del sector, tant pel número d'expedients cursats, com per l'alt percentatge d'aprovacions aconseguides.

  • REUNIÓ DE TREBALL R&R I ARUM

La Direcció de Rius&Rius, s'ha reunit a Madrid, amb l'acreditat expert en comerç exterior, Iñigo Cañedo, Director d'Arum “Estrategias de Internacionalización”,  per tal d'explorar possibles línies de col·laboració.

ARUM és una consultora especialitzada en l'anàlisi i diagnòstic de capacitat exportadora; en l'elaboració de plans, projectes, campanyes i activitats de promoció; en l'organització d'activitats de promoció exterior; en estratègies de suport i de penetració a Espanya i a la UE; entre d'altres. Amb una gran experiència en els mercats internacionals (Àsia i Amèrica), ofereix serveis d'internacionalització a organismes, associacions i empreses.

Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Política de privacitat   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS