Noves declaracions obligatòries pel sector vitivinícola

Segons s'ha donat a conèixer per diversos mitjans, es preveu que avui el Consell de Ministres aprovi unes noves declaracions mensuals obligatòries pel sector vitivinícola.

Aquestes noves declaracions neixen amb l'objectiu d'establir una normativa bàsica per a dotar de major transparència al sector vitivinícola i per a poder disposar de millors informacions sobre la situació i evolució del mercat.

La primera declaració s'haurà de presentar el proper mes de setembre (abans del dia 20), amb les dades d'agost.

Aquest RD regularà totes les declaracions que han d'efectuar els diferents operadors del sector vitivinícola. La de collita i producció, que ja es venien fent i sobre les que no hi ha modificacions, i la nova declaració mensual (Declaració de vi i most – Annex III), que s'haurà de presentar abans del dia 20 de cada mes.

Els operadors que produeixin menys de 1000 hl/any només hauran d'efectuar tres declaracions a l'any: desembre, abril i agost.

Aquest any serà el darrer que es presentarà la declaració d'existències, la qual a partir de la propera campanya ja no s'haurà de presentar.

Tan bon punt es publiqui el Reial Decret els hi ho comunicarem immediatament.

Des de Rius & Rius ja fa temps que ens venim preparant per donar compliment aquestes noves obligacions mitjançant el nostre aplicatiu. El fet d'haver pogut participar en les negociacions que la comissió representativa del sector ha anat treballant amb el MAGRAMA, ens ha permès i facilitat la posta a punt per atendre, amb garanties, aquestes noves obligacions dels operadors vers l'Administració.


0 Comentaris
FacebookTwitter

Deixa el teu comentari

Warning: imagettfbbox(): Could not find/open font in /var/www/vhosts/riusirius.com/httpdocs/classes_ad3/forms/form_captcha.class.php on line 151

Warning: imagettftext(): Could not find/open font in /var/www/vhosts/riusirius.com/httpdocs/classes_ad3/forms/form_captcha.class.php on line 159
(mida max. 1000 KB)

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Consultoria vitivinícola integral Rius&Rius es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Política de privacitat   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS