La Facultat d'Enologia de la URV i R&R convoquen el XVII Premi

Ambdues entitats ratifiquen el conveni de col·laboració que fomenta l'excel·lència enològica dels futurs professionals del sector. L'edició del Premi “Jaume Ciurana” d'enguany queda emmarcada en els actes del XXV aniversari de la creació, pel Parlament de Catalunya, de la Universitat Rovira i Virgili.

 

 

La publicació de les bases de la propera edició del Premi d'Enologia “Jaume Ciurana” posa en marxa la presentació de candidatures per optar al guardó del 2017 al millor estudiant de la promoció d'Enologia.

Poden optar a aquest Premi tots els alumnes del Grau d'Enologia de la URV que hagin finalitzat els seus estudis en el curs 2016-2017.

L'objectiu d'aquest Premi, que convoca la Facultat d'Enologia de la URV i patrocina Rius & Rius Assessors (dotat amb 3000 €), és el de fomentar l'estudi, l'aprofundiment i el coneixement de les disciplines acadèmiques impartides a la Facultat d'Enologia i, a la vegada, recordar i reconèixer la figura d'en Jaume Ciurana, un dels grans enòlegs del país i primer director de l'INCAVI.

Recordar que per a la seva concessió es tenen en compte els següents criteris: l'expedient acadèmic universitari ponderat del Grau d'Enologia; el currículum vitae i un informe confidencial elaborat per la Comissió d'Ensenyament d'Enologia de la Facultat.

A més, el candidat haurà de presentar un projecte professional en el qual es detallaran les expectatives en el futur pròxim i, eventualment, la utilització de la dotació econòmica del premi (de 3.000€) dins d'aquest projecte.  Aquest document tindrà un màxim de 500 paraules i servirà al jurat per conèixer les inquietuds del candidat.

El Premi Jaume Ciurana és un clar exponent de la filosofia de Rius & Rius Assessors, que com a empresa altament especialitzada en el món vitivinícola aporta iniciatives a l'entorn de la formació i de la col·laboració amb organismes, entitats i institucions encaminades a impulsar a aquest important sector empresarial de l'economia catalana i, a la vegada, una constatació de les sinergies que pot generar el binomi Universitat-Empresa.

L'edició del Premi “Jaume Ciurana” d'enguany queda emmarcada en els actes del XXV aniversari de la creació, pel Parlament de Catalunya, de la Universitat Rovira i Virgili, denominació que commemora a l'il·lustre escriptor, historiador i polític, un dels més importants teoritzadors i divulgadors de la causa nacional de Catalunya.

Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Política de privacitat   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS