LA CAMBRA DE COMERÇ DE MALLORCA ACULL L’ACTE DE LLIURAMENT DEL XVI PREMI D’ENOLOGIA “JAUME CIURANA”

L'Acte fou presidit per en José Luis Roses Ferrer, President de la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Mallorca, acompanyat del Dr. Joan Miquel Canals, Degà de la Facultat d'Enologia de la UR, de la gerència de R&R, Miquel i Santi Rius, i del Dr. Ramon Viader, qui desenvolupà la ponència “Traves tècniques a l'exportació de vins (o com preparar-se per exportar amb èxit)”.

El guanyador del Premi ha estat el jove enòleg Miquel Gelabert Miquel.  Natural de Manacor (Illes Balears) prové d'un entorn de marcat caràcter vitivinícola. A més del Grau d'Enologia, Miquel Gelabert cursà, amb anterioritat, el Grau de Biotecnología havent realitzat diverses estades d'ampliació d'estudis a la Universitat de Bordeus (França) i de pràctiques com a enòleg a l'àrea vitivinícola de Mendoza (Argentina).  Ha col•laborat en diversos treballs de recerca en el grup d'investigació de la URV, tant a nivell nacional com internacional. Actualment desenvolupa les tasques de viticultor, enòleg i responsable de laboratori del celler familiar on elaboren vins, exclusivament de collita pròpia a les seves 9 hectàrees de vinya, ubicades a la DO Pla i Llevant.  

Amb la XVIª edició del “Jaume Ciurana”, Rius & Rius, com a empresa de referència en el sector vitivinícola, referma la seva aposta per vincular, transversalment, els vessants històric, cultural, econòmic, tècnic, administratiu, jurídic, literari, artístics, formatiu, social o agrícola.

Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Política de privacitat   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS