Guanyador del XV Premi d´enologia Jaume Ciurana

Martí Torrallardona Ravetnós, brillant guanyador del XVè Premi d´enologia Jaume Ciurana

Guanyador del XV premi Jaume Ciurana

El dimecres 21 d'octubre s'ha  lliurat a la Facultat d'Enologia de la Universitat Rovira i Virgili el XVè Premi Jaume Ciurana a Martí Torrallardona Raventós, estudiant de darrer curs d'Enologia d'aquesta Facultat. El Premi, que convoca anualment la Universitat Rovira i Virgili, amb el patrocini de Rius&Rius Assessors, està dotat amb  3.000 euros.

El Jurat de la XVª edició del Premi Jaume Ciurana ha estat presidit pel Sr. Jaume Ciurana i Llevadot fill de qui va ser el primer Director de l'INCAVI. També han format part del Jurat el Sr. Pere Bonet, President del Consell Regulador del Cava, Agustí Segarra, catedràtic d'Economia Aplicada de la URV, Joan-Miquel Canals, Degà de la Facultat d'Enologia de la URV i Santi Rius, com a representants de la consultora patrocinadora del Premi.

El Jurat del Premi ha valorat l'expedient acadèmic universitari ponderat dels candidats, el seu currículum, i l'informe confidencial de la Comissió d'Ensenyament d'Enologia. A més, en les darreres edicions s'ha incorporat un nou criteri, consistent en el projecte professional del candidat, en què aquest detalla les seves expectatives en el futur proper i, eventualment, la utilització de la dotació econòmica del Premi dins d'aquest projecte.

Natural de Sant Sadurní d'Anoia, Martí Torrallardona té previst passar una temporada a l'Argentina amb l'objectiu d'ampliar i adquirir nous coneixements per aplicar-los a la vitivinicultura del Penedès, de manera especial en l'elaboració de vins i caves a partir de vinyes del seu entorn familiar. Recentment, ha presentat un estudi sobre el consum de cava entre joves universitaris, en el marc del II Simposi-Congrés Internacional de la Setmana del Cava. http://bit.ly/1LOfJed

Cal destacar que els guanyadors de les dues darrereres edicions d'aquest Premi van ser un estudiant de Monforte de Lemos (Lugo) i una estudiant de Ciudad Real, el que ve a refermar el reconeixement de la Facultat d'Enologia de la URV com a referent entre les diferents universitats que cursen aquesta especialitat en altres punts de l'Estat.

L'acte de lliurament va cloure amb una conferència magistral “L'imprescindible màrqueting del vi”, desenvolupada pel professor Jaume Gené Albesa, titular de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la URV.

Des d'aquí felicitem al guanyador del Premi, Martí Torrallardona Raventós, a la Universitat tarragonina per la implicació en l'organització, i a Rius & Rius Assessors que, com a empresa referent en el sector, contribueix no tan sols a incentivar la formació d'enòlegs, sinó també a fomentar la interrelació entre universitat i empresa i millorar el futur del sector vitivinícola.


0 Comentaris
FacebookTwitter

Deixa el teu comentari

Warning: imagettfbbox(): Could not find/open font in /var/www/vhosts/riusirius.com/httpdocs/classes_ad3/forms/form_captcha.class.php on line 151

Warning: imagettftext(): Could not find/open font in /var/www/vhosts/riusirius.com/httpdocs/classes_ad3/forms/form_captcha.class.php on line 159
(mida max. 1000 KB)

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Consultoria vitivinícola integral Rius&Rius es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Política de privacitat   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS