Èxit del programa Rius de Vi en la seva primera temporada

Miquel J.Rius (R&R) i Jordi Soldevila (Ràdio Falset)

El passat dissabte 20 de juliol es va emetre l'última programa de la temporada de “Rius de Vi” (Ràdio Falset - 107.6FM). El poden escoltar en el següent enllaç.

Durant els darrers mesos el programa d'emissió quinzenal ha anat desgranant tot un seguit de diferents temes e informacions en relació al Sector Vitivinícola Català. Ha comptat amb un gran reconeixement i èxit tant de públic com de crítica a la zona del Priorat, fet que albira la possibilitat de continuïtat en una segona temporada.

El programa ha satisfet els objectius pretesos i que a la llera s'ha dipositat coneixement i informació al conjunt del sector vitivinícola i, d'una manera singular a les persones, cellers i institucions de la comarca del Priorat que hi ha col·laborat.

Des de R&R i de tot l'equip de professionals que s'hi integren, es vol deixar constància de reconeixement, a tots els oients seguidors d'aquest programa de Radio Falset; a Ràdio Falset i en especial a la seva Direcció, per la iniciativa del programa Rius de Vi; a la col·laboració de la Cambra de Comerç de Reus i de la Oficina Comarcal del Departament d'Agricultura de Falset; als participants en l'apartat “Tres preguntes” que amb les seves opinions han contribuït a millorar les nostres; als clients i bons amics de Rius&Rius que en l'apartat del “Tast” han permès “degustar” o sia a conèixer millor els seus vins; i, com no, un toc molt especial per la col·laboració d'en Toni Orensanz per haver-se fet càrrec de la interessant i erudita secció “Històries de Taverna” que, amés de distreure'ns, ens han enriquit.  I finalment a en  Jordi Soldevila, pel seu bon quefer professional en la conducció del programa i per haver estat el “padrí” de la seva denominació.

Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Política de privacitat   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS