El Congrés Anual i la Nit de l´Enologia, els propers 17 i 18 d´abril

El Congrés Anual i la Nit de l´Enologia, els propers 17 i 18 d´abril
L'Associació Catalana d'Enòlegs presenta el XXVIè Congrés Anual i la Nit de l'Enologia per compartir i reconèixer la professionalitat i el talent del col·lectiu d'enòlegs catalans.
 
"La tasca dels professionals de l'enologia, desenvolupada diàriament amb la màxima entrega i coratge per tota Catalunya, és de vital importància per a tirar endavant tot el sector". Per aquest motiu, els membres de la junta de l'associació volen compartir la Nit de l'Enologia amb els enòlegs i representants de tots els àmbits del vi i la vitivinicultura.
 

 

Aquest any hi haurà un reconeixement a una persona de referència en aquest àmbit durant més d'un quart de segle i un reconeixement a una entitat per la seva tasca de promoció de l'enologia.
 
El congrés de l'Associació Catalana d'Enòlegs i La Nit de l'Enologia, se celebraran el mateix dia. El divendres, durant la jornada laboral, es realitzarà el congrés tècnic, "Llevats no-saccharomyces".
 
A continuació, cap el vespre, la nit de l'enologia. L'endemà dissabte, es faran una sèrie d'activitats
lúdiques, per a tots els assistents a aquests actes.
 
La Nit de l'Enologia d'aquest 2015 es centrarà en tres categories, els nominats són:
 
- L'enòleg amb la millor trajectòria professional, concretada en la solidesa i coherència d'una línia o un projecte que dóna com a resultat un producte de referència.
 
- L'enòleg sènior; El reconeixement a un professional, amb més de 25 anys de dedicació, que ja ha viscut la seva edat d'or personal i que s'ha convertit en un referent.
 
- Mèrit Periodístic; Per la tasca de difusió del món de l'enologia, el vi i el seu entorn.
 
La nit de l'enologia i el Congrés es celebraran a La catedral del Vi i als Vilars Rurals d'Arnes. Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic aqui.
 
Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Política de privacitat   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS