XI Premio de Enología (cat)

La URV i Rius&Rius convoquen la XI edició
del premi d'Enologia “Jaume Ciurana”

El degà a la URV i Rius&Rius Assessors han ratificat el conveni de col·laboració que els uneix i que fomenta, entre d'altres, temes tan importants com la formació

Santi Rius, Albert Bordons y Miquel Rius
Santi Rius, Albert Bordons y Miquel Rius

Albert Bordons, degà de la Facultat d'Enologia de la URV, i Santi i Miquel Rius, de la consultora vitivinícola Rius&Rius Assessors, han signat la ratificació del conveni que fa efectiva la col·laboració estable de Rius&Rius en els àmbits de formació, legislació vitivinícola, seguretat alimentària i altres activitats docents i divulgatives. La convocatòria del XI Premi d'Enologia “Jaume Ciurana” és un dels actes destacats d'aquest conveni.

Del Premi d'Enologia “Jaume Ciurana” cal recordar que s'adreça als estudiants de la Facultat d'Enologia que han finalitzat la llicenciatura, està dotat amb 3.000 euros i té l'objectiu de fomentar l'estudi, l'aprofundiment i el coneixement de les disciplines acadèmiques impartides a la Facultat d'Enologia. Per a la seva concessió es tenen en compte tres criteris bàsics: l'expedient acadèmic universitari ponderat (50%), el currículum dels candidats (30%), i l'informe de la Comissió acadèmica de la mateixa Universitat (20%).

Des de la seva creació, l'any 2000, Rius&Rius Assessors ha pretès que el Premi “Jaume Ciurana” fos un clar exponent de la seva filosofia, que com a empresa altament especialitzada en el món vitivinícola aporta iniciatives a l'entorn de la formació i de la col·laboració amb organismes, entitats i institucions encaminades a impulsar aquest important sector empresarial de l'economia catalana.

Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Aviso legal   |   Política de privacidad   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS