Slavina Stefanova recull el Premi d’Enologia Jaume Ciurana

Com avançàvem el 3 de maig passat, la XI edició del Premi d'Enologia “Jaume Ciurana”, que convoca anualment la Facultat d'Enologia de la Universitat Rovira i Virgili, i patrocina “Rius&Rius Assessors, S L”, es va concedir, per primera vegada, de forma “ex aequo”.

El Premi “Jaume Ciurana” va dirigit als alumnes que han finalitzat els estudis en la Llicenciatura d'Enologia, i s'atorga a partir de tres criteris: l'expedient acadèmic universitari ponderat, el curriculum vitae dels candidats, i un informe confidencial elaborat per la Comissió d'ensenyament d'Enologia de la pròpia Facultat.

Els membres del Jurat van constatar l'alt nivell de tots els participants en aquesta convocatòria, de tal manera que, per unanimitat i de forma extraordinària, van decidir concedir el Premi “ex-aequo” a les estudiants Sandra Fragoso i Slavina Stefanova.

Sandra Fragoso, natural de Madrid i resident a Tarragona, és Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments i en Enologia, i actualment està finalitzant la seva Tesi Doctoral en Enologia.

Slavina Stefanova, natural de Sofia (Bulgària), de nacionalitat sueca i amb residència a Màlaga, és Llicenciada en Biologia i en Enologia, i ha recollit el Premi recentment de mans de la direcció de Rius&Rius Assessors, ja que no va poder ser present a l'acte oficial de lliurament, en trobar-se a Nova Zelanda dirigint una verema (març-juny 2011).

Aprofitem per felicitar a les guanyadores del Premi, Sandra Fragoso i Slavina Stefanova; a la Universitat tarragonina per la seva implicació en la convocatòria i organització, i a Rius&Rius Assessors que, com a empresa referent en el sector, contribueix no tan sols a incentivar la formació dels enòlegs, sinó també a fomentar, potenciar i millorar el futur del sector vitivinícola.

Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Política de privacitat   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS