R&R - Ajuts al Sector Vitivinícola 2015-2018

MOLT URGENT

 

Oberta, per part de la Generalitat, la convocatòria d'ajuts per inversions a les indústries vinícoles pel període 2015-2018

 

PERCENTATGE DELS AJUTS: FINS AL 40%

 

El termini de presentació de sol·licituds per la propera convocatòria finalitza el 31 de gener

En el DOGC núm. 6788, corresponent al dia d'avui, es publica l'Ordre del Departament d'Agricultura, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts destinats a les inversions per a la innovació i millora de la producció i/o comercialització de productes vitivinícoles, i es convoquen els corresponents als anys 2015 a 2018.

Recordar que en atenció al contingut de l'OCM del Vi aquesta és, pràcticament, l'única línia d'ajuts a la que podran accedir les indústries vitivinícoles fins al 2018.

El termini màxim de presentació de sol·licituds per a cadascuna d e les convocatòries serà fins al 31 de gener, inclòs, de cada any durant el període 2015-2018. Les sol·licituds presentades a partir de l'endemà d'aquesta data seran tingudes en compte en la convocatòria següent.

Com vàrem anunciar, en el seu moment,  les inversions subvencionables comprenen tant l'obra civil (inclosa la compra d'edificacions existents), com instal·lacions i maquinària, així com processos de control de qualitat i la implantació de normes de qualitat alimentària; hardware, software, plataformes web/comerç electrònic, per a l'adopció de tecnologies de la informació i la comunicació (TIC); el desenvolupament de nous productes, procediments i tecnologies; estudis de viabilitat econòmica i, també els honoraris tècnics dels diferents professionals que hi hagin d'intervenir.

Estem convençuts que es tracta d'una molt bona oportunitat per a tots aquells cellers i caves que tinguin previstes inversions fins al 2018, així com que la correcte elecció d'especialistes qualificats per a l'estudi i tramitació de les peticions formulades n'és la primera garantía d'èxit.

Ens plau recordar que és aquí on “Rius & Rius Assessors”, amb el seu experimentat equip tècnic d'enginyeria agroalimentària i de gestió, presenta un dels millors balanços del sector, tant pel número d'expedients cursats, com per l'alt percentatge d'aprovacions aconseguides.

Restem a la seva disposició per atendre qualsevol detall o informació complementària que, en relació a aquesta línia d'ajuts, pogués ser del seu interès.

Link de l'ordre: http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/6788/1399716.pdf

Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Política de privacitat   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS