Rius&Rius, s'adhereix a la PTV

El passat 14 de juliol, Rius&Rius va participar a l'Assemblea General Constituent de la Plataforma Tecnológica del Vino (PTV). Aquesta plataforma, promoguda pel Ministeri de Ciència i Innovació i liderada pel sector empresarial, pretén impulsar i millorar la competitivitat del sector del vi del conjunt de l'estat a través de la I+D+i.

Plataforma Tecnológica del Vino
La PTV ha estat creada per a promoure una anàlisi estructurada de les seves mancances i identificar les principals necessitats i reptes tecnològics als quals s'enfronta, així com coordinar inversions públiques i privades, i connectar amb d'altres entitats europees similars.

Es tracta de la primera plataforma d'aquestes característiques a Europa, i s'erigeix com el punt de trobada de tots els agents implicats en el sector. La PTV ja compta amb el suport de 200 entitats, de les quals més del 50% corresponen al sector empresarial (cellers i empreses auxiliars) i un 37% a l'àmbit científic, amb un 10% de representació d'altres àmbits com consells reguladors, confederacions de cooperatives, consultors, etc., que amb la seva adhesió posen de manifest la seva aposta per la innovació i la voluntat de treballar conjuntament.

Més informació: Plataforma Tecnológica del Vino (PTV)

Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Política de privacitat   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS