Rius&Rius Assessors i l´ACE renoven el conveni de col·laboració

L'ACE i la consultoria vitivinícola Rius&Rius signen, novament, un conveni de col·laboració en temes enològics, tècnics, administratius i formatius que puguin significar una millora pel sector i l'associació.
Rius&Rius Assessors i ACE

A causa de la fructífera relació que van iniciar l'any 2005 amb ocasió de la col·laboració en la primera Conferència sobre Seguretat Alimentària en el sector vitivinícola, l'ACE (Associació Catalana d'Enòlegs), representada per Antoni Cantos i el sr. Jaume Àrboles, president i tresorer de l'ACE respectivament, i Rius&Rius Assessors, representada pel Santi J. Rius, com a director-gerent, han renovat les bases del conveni de col·laboració entre les dues entitats ampliant-la a una varietat de temes: enològics, tècnics, administratius, formatius, etc., que puguin resultar en una millora per al sector vitivinícola.

Amb aquest nou conveni, l'ACE i Rius&Rius estudiaran i articularan una sèrie de propostes, com ara programes de formació orientats a l'excel·lència professional; l'assessorament mutu en qüestions relacionades amb les activitats de totes dues entitats; l'execució de projectes i programes de recerca i desenvolupament; l'organització i execució d'activitats relacionades amb la promoció social de la recerca i el desenvolupament tecnològic; i totes les que, en els seus respectius àmbits d'actuació, es considerin d'interès comú.

Rius&Rius Assessors va iniciar la seva trajectòria l'any 1960 amb la voluntat d'oferir un servei integral i de qualitat a les empreses del sector vitivinícola. L'empresa manté vius els principis que la van originar i que en són trets diferenciadors: rigor professional, qualitat de servei i tracte personalitzat. Principis que l'han dut, després de 50 anys d'eficàcia i servei, a seguir presents en el mercat com a consultora líder del sector a Catalunya i de referència per a d'altres regions vitivinícoles de l'estat.

Per la seva banda l'Associació Catalana d'Enòlegs, amb una trajectòria de 25 anys, és una entitat que agrupa a Catalunya els professionals especialitzats en enologia; s'ha forjat com a un important col·lectiu a l'àmbit de la indústria agroalimentària catalana. Entre els seus primordials objectius cal destacar l'obtenció del reconeixement legal de l'activitat dels enòlegs, la seva protecció jurídica i tota acció tendent a la millora de funcionament com a col·lectiu professional.

Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Política de privacitat   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS