Rius&Rius Assessors renova el seu suport a la Facultat d’Enologia en formació i convocant els Premis Jaume Ciurana

La signatura del conveni va anar a càrrec del rector de la URV, Josep Anton Ferré, i del director gerent de Rius&Rius Assessors S.L, Miquel Rius, en un acte celebrat al Rectorat, a Tarragona, en presència del degà de la Facultat d'Enologia, Joan Miquel Canals.  L'empresa està especialitzada en la gestió vitivinícola i en la qualitat en el sector. El primer conveni marc entre ambdues parts es va signar el març de 2000 per instituir el Premi Jaume Ciurana. Des de llavors altres acords han anat ampliant aquesta col·laboració. En el nou es ratifica la continuïtat de diverses accions.

Una d'elles és precisament un ajut econòmic de 3.000 euros per a la concessió del Premi Jaume Ciurana, que permet distingir a un estudiant que hagi finalitzat el Grau d'Enologia i que arriba ja a la XVII edició. Amb aquest guardó ambdues parts volem fomentar l'estudi, l'aprofundiment i el coneixement de les disciplines pròpies de la Facultat d'Enologia. El premi s'adreça especialment a aquells estudiants que per mèrits curriculars se'n considerin mereixedors, d'acord amb els criteris i les valoracions que ha de fer un jurat nomenat expressament per atorgar-lo.

D'altra banda, Rius&Rius donarà assistència al personal que treballa a la Finca Mas dels Frares per gestionar la documentació del celler experimental de la Facultat, ubicat a Constantí, on els estudiants fan les pràctiques vitivinícoles. Aquesta col•laboració inclourà unes sessions magistrals als alumnes sobre gestió de documents en un celler, a càrrec de personal de l'esmentada empresa, en les seves dues vessants: agricultura i IIEE (impostos especials).

A més, el Dr. Ramon Viader, farmacèutic, reputat enòleg i reconegut expert en implantació de sistemes de qualitat en empreses del sector del vi i del cava, col·laborador de Rius&Rius Assessors S.L, impartirà, amb caràcter anual, una sessió magistral sobre aquesta temàtica.

La durada del conveni s'estableix  per un any a partir del curs acadèmic 2016-2017.

 

Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Política de privacitat   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS