Dr.Ramon Viader, Consultor de R&R, participa a l´OIV

El Dr. Ramon Viader, consultor de referència en temes enològics del Grup Rius & Rius Assessors, ha participat activament en les Comissions de treball de la OIV – Organització Internacional de la Vinya i del Vi, celebrades la setmana passada a París.

Sr. Jean-Marie Aurand, Director General de la OIV i Dr. Ramon Viader, Consultor de R&R

Aquests tipus de reunions estan reservades únicament als delegats i experts designats i degudament autoritzats pels Estat membres i als observadors oficials de la OIV.

El Dr. Ramon Viader ha participat en les reunions d'enguany del Grup d'Experts de la Subcomissió de Mètodes d'Anàlisis, celebrades a París durant els dies 31 de març al 3 d'abril.

Entre les principals temàtiques tractades cal ressaltar l'elaboració d'un important document per a una metodologia en anàlisis sensorial; l'estudi de la migració al vi de molècules dels envasos i embalatges (taps, envasos i dipòsits de plàstics, etc.) principalment els aftalats; millora i actualització d'alguns mètodes d'anàlisis, com l'Acetaldehid, amines biògenes, proteïnes inestables; i mètodes per a nous productes derivats del vi.

Cal recordar que en Ramon Viader va ser guardonat, el passat mes de gener, amb el Premi “Excel•lència Cava” en la categoria d'Enologia instituït pel Consell Regulador del Cava com a reconeixement a la tasca que diferents persones, des de les seves personals disciplines, han aportat excel•lència al cava i l'han situat com a un producte de qualitat.

Mes recentment, el passat mes de març, per part de la Universitat Rovira i Virgili ha estat distingit com a professor “Ad Honorem” per a impartir temari sobre la implantació de sistemes de qualitat en cellers i caves.   Aquesta categoria de professorat la composen professionals que pels seus mèrits i rellevant trajectòria han obtingut la “Venia Docendi” en una Universitat.

La vinculació del Dr. Viader amb R&R ve avalada per una trajectòria de més de vint-i-cinc anys de col•laboració professional com a consultor expert en viticultura i enologia per una banda i, per altra, com a assessor en Total Quality Management d'empreses vitivinícoles i institucions del sector.

Rius i Rius Assessors, SL
"Al servei del Sector Vitivinícola des de 1960”


FacebookTwitter
Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Política de privacitat   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS