Curs sobre Llibres de control de qualitat agroalimentària i d'impostos especials

La Universitat Rovira i Virgili i Rius & Rius Assessors organitzen dues accions formatives dirigides als estudiants i professionals del sector vitivinícola amb l'objectiu de perfeccionar les seves competències en els àmbits tècnico-administratiu, i econòmico-financer-comptable. Aquestes accions formatives es realitzaran al Centre de Formació Permanent de la Fundació URV, amb seu a Reus.

El primer curs que tindrà lloc els dies 8 i 10 de maig i versarà sobre: Llibres de control de qualitat agroalimentària i Impostos Especials. Aquesta formació està especialment adreçada al personal integrat en els departaments administratius de cellers i caves responsables de la recopilació i el procés i tractament d'aquest tipus de documentació. Al llarg d'aquests dos dies s'analitzarà de Rector de la URV forma pràctica i amb una atenció personalitzada la problemàtica específica en matèria de llibres i registres, així com les diverses declaracions que se'n desprenen, que les empreses del sector vitivinícola estan obligades a realitzar, tant pel Departament d'Agricultura, com pel d'Impostos Especials.

Més endavant, tindrà lloc un segon curs que tractarà sobre la Repercussió del Nou Pla Comptable en el Pla Comptable específic del sector vitivinícola. Dirigit a les empreses del sector i a diversos col·lectius professionals dels àmbits econòmic, comptable i de gestió, el curs comptarà amb el suport de
l'ACCID (Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció). Properament els en proporcionarem més detalls.

Aquesta iniciativa s'emmarca en el conveni de col·laboració que mantenen la URV i Rius & Rius, pel qual la primera promou la col·laboració dels organismes públics i les empreses, amb la finalitat de donar una resposta eficaç a les exigències dels canvis tecnològics; i la segona fa pal·lesa la seva convicció que empresa i formació adquireixen tot el sentit quan convergeixen i esdevenen un deure propi del teixit empresarial amb la societat.
Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Política de privacitat   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS