Acció Formativa - Curs de Gestió Comptable

Curs sobre Gestió comptable d'empreses vitivinícoles

Centre de Formació Permanent de la Fundació de la URV

Reus, 27 i 29 de novembre de 2012

 

La Universitat Rovira i Virgili i Rius&Rius Assessors organitzen periòdicament accions formatives dirigides als estudiants i professionals del sector vitivinícola amb l'objectiu de perfeccionar les seves competències en els àmbits tècnico-administratiu, i econòmico-financer-comptable.


En el marc d'aquesta dinàmica els propers dies 27 i 29 de novembre, tindrà lloc una nova acció formativa que tractarà sobre la Repercussió del Nou Pla Comptable en el Pla Comptable específic del sector vitivinícola. Les sessions es realitzaran en el Centre de Formació Permanent de la Fundació URV, amb seu a Reus, i tindran lloc en sessions matinals de 9.30 a 14.30 hores.

Va dirigit a les empreses del sector i a diversos col·lectius professionals dels àmbits econòmic, comptable i de gestió, el curs comptarà amb el suport de l'ACCID (Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció). Al llarg d'aquest dos dies s'analitzarà el marc conceptual de NPGC, valoracions, amortitzacions, sistema de costos i la casuística de les empreses familiars. Inscripcions i fitxa tècnica del curs.

Aquesta iniciativa s'emmarca en el conveni de col·laboració que mantenen la URV i Rius&Rius, pel qual la primera promou la col·laboració dels organismes pública i les empreses, amb la finalitat de donar una resposta eficaç a les exigències dels canvis tecnològics; i la segona fa pal·lesa la seva convicció que empresa i formació adquireixen tot el sentit quan convergeixen i esdevenen un deure propi del teixit empresarial amb la societat.

Miquel Rius i membres de la Fundació de la URV

 

 

Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Política de privacitat   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS