Inici

CONFERÈNCIA SR. SALVADOR MANJÓN URV (EN EL MARC PREMI JAUME CIURANA)

Salvador Manjón, es feu càrrec de la Conferència Magistral de l'acte de clausura del lliurament del Premi, que tingué lloc (de manera excepcional, amb les corresponents mesures de seguretat preventives) en el Paranimf de la URV i que titulà “La Mejor promoción, el conocimiento”.

Com es va informar en el seu moment, Salvador Manjón Estela, Director de “La Semana Vitivinícola” (SEVI), s'incorporà com a membre del Jurat de la XXª edició del Premi d'Enologia “Jaume Ciurana” que convoca la Facultat d'Enologia de la URV i patrocina “Rius i Rius Assessors”.

La Comissió organitzadora del Premi, mitjançant aquesta incorporació, pretenia, a més del reconeixement al personatge, homenatjar a la SEVI com a publicació especialitzada i tècnica, degana del sector vitivinícola espanyol, pel seu 75è aniversari, celebrat el 2020.  La SEVI, publicació de referència en tots els àmbits del sector (enologia, viticultura, indústria auxiliar, economia sectorial, ...) és font de informació indispensable, tan per a les principals institucions i organitzacions de la vinya i el vi espanyoles, com internacionals.

A més, Salvador Manjón, es feu càrrec de la Conferència Magistral de l'acte de clausura del lliurament del Premi, que tingué lloc (de manera excepcional, amb les corresponents mesures de seguretat preventives) en el Paranimf de la URV i que titulà “La Mejor promoción, el conocimiento”.

Donat que aquesta Conferència a suscitat un creixent interès entre els operadors del sector vitivinícola, Rius i Rius la posa a disposició de tots aquells que la vulguin gaudir mitjançat el següent enllaç: 

 

Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Política de privacitat   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS