RIUS&RIUS ASSESSORS AMB EL 150è ANIVERSARI DE LA SOCIETAT CORAL DEL PENEDÈS

Àngel Escribà i Santi Rius, firmant el conveni

Àngel Escolà i Viñol, president de la Societat Coral el Penedès ,i Santi Rius, administrador de Rius&Rius Assessors, han signat el conveni a través del qual la consultoria col·labora amb la societat per impulsar els actes de celebració del 150è aniversari “del Coro”.

La finalitat primordial resulta de la suma de col·laboracions i aportacions econòmiques de diferents entitats com l´Ajuntament de Vilafranca del Penedès, l´Institut d´Estudis Penedesencs, Vinseum i Rius&Rius Assessors, gràcies a les quals es realitzaran diferents activitats per tal de commemorar la importància de la Societat dins l´entorn cultural de la Vila els darrers 150 anys.

La societat Coral “ El Penedès ” va ser fundada l´any 1862 i és una entitat de caràcter recreatiu, cultural i musical que té com a objectius preservar i donar continuïtat la la tradició folklòrica coral catalana tot mantenint vius els principis de la seva històrica doctrina d´agermanament que va inculcar el mestre Josep Anselm Clavé.

Per la seva part, “el Coro”, es compromet a portar a terme i mantenir vigent, a disposició de tota entitat que s´organitzi al redós del sector vitivinícola, un ampli repertori de peces musico-corals amb temàtica de vinya i vi.

Aquesta col·laboració s´adscriu en el marc de les iniciatives conjuntes que R&R sosté amb un elevat nombre d´institucions i entitats amb lobjectiu de relacionar l´entorn vitivinícola penedesenc i català, en qualsevol vessant.

Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Aviso legal   |   Política de privacidad   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS