NOTA INFORMATIVA DESEMBRE 2012

Jornades informatives “La ITV dels Cellers”

Del 15 al 29 de novembre s'ha realitzat un cicle de xerrades explicatives amb la finalitat d'informar als cellers en què consisteix l'auditoria que realitza el CIC (Consorci d'Inspecció i Control): procediment, requisits legals, documetals i verificacions. Es van desenvolupar a Reus, Falset, Vilafranca del Penedès, Figueres i Barcelona.

Recordem que a arrel de la publicació del Reglament(CE) núm. 497/2008 de l'OCM del Vi s'estableix que les DO han de realitzar la comprovació anual del compliment del PLEC DE CONDICIONS del producte, tant de l'elaboració com en l'envasat de vi, mitjançant un organisme de control. Aquesta comprovació anual la porta a terme el CIC per delegació de les DO.

El material d'aquest cicle de xerrades pot ser consultat a la nostra web.


Gestió comptable d'empreses vitivinícoles

En el marc del conveni de col·laboració que es manté vigent entre la Universitat Rovira i Virgili i Rius i Rius Assessors, els dies 27 i 29 de novembre, tingué lloc a Reus, a la seu del Centre de Formació Permanent de la Fundació URV, una interessant acció formativa especialment adreçada a empresaris i directius que tenen al seu càrrec la responsabilitat de l'àrea comptable i/o tributària de les empreses del sector vitivinícola; professionals, assessors, gestors, etc, que duen la comptabilitat d'empreses d'aquest sector. Recordem que el Sector Vitivinícola es regeix per un Pla Comptable especial i específic. L'èxit d'aquesta acció formativa deixa les portes obertes per d'altres com: Gestió de costos pel Sector Vitivinícola, Curs superior de gerència d'empreses vitivinícoles i/o Formació bàsica per a administratius del Sector Vitivinícola que s'anunciaran oportunament.


R&R fa una aportació d'obra per al fons bibliogràfic de l'Arxiu Comarcal del Priorat

L'Arxiu Comarcal del Priorat va acollir el passat 27 de novembre l'acte de lliurament de diversos exemplars relacionats amb el món rural i vitivinícola destinat al seu fons bibliogràfic.

La donació s'ha fet a mans del Director de l'Arxiu en Jaume Teixidó Montalà que en nom propi i de la Institució va agrair la deferència.

Des de fa una colla d'anys la Consultora Vitivinícola Rius i Rius Assessors reverteix en el sector un seguit d'activitats (en aquest cas en el camp editorial) sempre al dictat de la filosofia de l'empresa en la línia de fomentar i participar en iniciatives de persones, institucions i empreses que relacionen transversalment l'entorn vitivinícola amb els seus diversos vessants: històric, cultural, econòmic, literari, formatiu, social o agrícola.

 

Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Aviso legal   |   Política de privacidad   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS