Empresa

Des de 1960 al servei del sector vitivinícola
Miquel Rius Balaguer, Santi Rius Balaguer, Sara Rius Méndez
Miquel Rius Balaguer, Santi Rius Balaguer, Sara Rius Méndez
La consultoria va iniciar la trajectòria l'any 1960 amb la voluntat de donar un servei integral i de qualitat a les empreses del sector vitivinícola. Avui, complau constatar que la companyia manté vius els valors que la van inspirar i continuen sent els seus actius diferencials: rigor professional, qualitat de servei i tracte personalitzat .

Amb el pas del temps, aquests principis han posicionat Rius&Rius com a consultora líder del sector a Catalunya i de referència per a les regions vitivinícoles d'Espanya.

Sense cap mena de dubte, han estat anys de creixement, especialització, diversificació, innovació tecnològica i millora constant que Rius&Rius agraeix a totes les empreses i professionals compromesos en enfortir el sector vitivinícola i que, alhora, han dipositat la seva confiança en la consultoria. Menció especial, mereixen aquelles empreses, la col·laboració professional amb les quals s'ha consolidat al llarg de tres generacions i que constitueixen el millor aval de confiança de present i de futur.

Un futur certament ratificat per la missió de l'activitat empresarial de Rius&Rius : atendre el sector vitivinícola en especial i l'agroalimentari en general, i mantenir-se a l'avantguarda del sector per oferir la gamma més completa, fiable i eficaç de serveis i prestacions. Aquest és el repte i l'aposta de futur.

 

Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Política de privacitat   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS