RSS

Rep en temps real els nous continguts del web de la Consultoria vitivinícola integral Rius&Rius.

RSS és un format que permet la subscripció d'una manera senzilla als continguts d'un lloc web. Consultoria vitivinícola integral Rius&Rius ofereix en format RSS totes les notícies i circulars organitzades per titulars, tipus de contingut, tema o secció. És molt fàcil, només cal seleccionar els que més t'interessin .

Actualitat

Notícies, col·laboracions i informació general a l'entorn de l'empresa i del sector vitivinícola

Circulars

La informació imprescindible de novetats, requeriments, canvis, convocatòries… per a la gestió correcta i puntual de les empreses vitivinícoles

CURS: Importància econòmica del control de qualitat en l´elaboració de vins i caves

Col·laboració conjunta: Cambra de Comerç de Barcelona i Rius i Rius Assessors Preu (Exempt d'IVA): 170€ (bonificable) Durada i Calendari: 6 hores Data: Dc., 18 de juny 2014 09.00 - 15.00 Lloc: Delegació Cambra a l'Alt Penedès - Plaça de l'Estació, 2 baixos Tel.: 902 448 448 - ext. 1039 Per més informació i inscripcions

Dr.Ramon Viader, Consultor de R&R, participa a l´OIV

El Dr. Ramon Viader, consultor de referència en temes enològics del Grup Rius & Rius Assessors, ha participat activament en les Comissions de treball de la OIV – Organització Internacional de la Vinya i del Vi, celebrades la setmana passada a París.

NOTA INFORMATIVA DESEMBRE 2012

Jornades informatives “La ITV dels Cellers” Del 15 al 29 de novembre s'ha realitzat un cicle de xerrades explicatives amb la finalitat d'informar als cellers en què consisteix l'auditoria que realitza el CIC (Consorci d'Inspecció i Control): procediment, requisits legals, documetals i verificacions. Es van desenvolupar a Reus, Falset, Vilafranca del Penedès, Figueres i Barcelona. Recordem que a arrel de la publicació del Reglament(CE) núm. 497/2008 de l'OCM del Vi s'estableix que les DO han de realitzar la comprovació anual del compliment del PLEC DE CONDICIONS del producte, tant de l'elaboració com en l'envasat de vi, mitjançant un organisme de control. Aquesta comprovació anual la porta a terme el CIC per delegació de les DO. El material d'aquest cicle de xerrades pot ser consultat a la nostra web. Gestió comptable d'empreses vitivinícoles En el marc del conveni de col·laboració que es manté vigent entre la Universitat Rovira i Virgili ...

Noves declaracions obligatòries pel sector vitivinícola

En el BOE del passat dissabte es publica el RD 739/2015, de 31 de juliol, sobre declaracions obligatòries en el sector vitivinícola. Tal com ja els informarem en la nostra anterior nota sobre el tema (24/07/2015), tots els productors i emmagatzemadors de vi o most hauran de presentar mensualment una declaració detallada, per establiment, d'existències, de producció, d'entrades i sortides i d'envasat de vi i most, abans del dia 20 del mes següent al que es refereixen les dades, mitjançant els procediments informàtics establertes a l'efecte pel MAGRAMA (Ministerio de Agricultura), prèvia inscripció en el Registro General de Operadores del Sector Vitivinícola (REOVI). Aquesta inscripció es farà, d'ofici, per part de les Comunitats Autònomes. L'entrada en vigor d'aquest RD és l'1 d'agost, per tant, la primera declaració haurà de presentar-se el 20 de setembre. Aquells ...

R&R i TÜV Rheinland signen un acord de col·laboració

Divendres, 28 de març de 2014, Rius&Rius Assessors i TÜV Rheinland van firmar un Acord de Col·laboració pel desenvolupament de les Certificacions en el Sector Vitivinícola.

SERVEIS DE FORMACIÓ 2013

A Rius & Rius estem convençuts que la implicació de les empreses en accions formatives és fonamental per a donar resposta a les necessitats del mercat, esdevenint un deure propi del teixit empresarial amb la societat. Entenem, doncs, que la formació és una aposta de futur. Per això, Rius & Rius complementa els serveis de consultoria integral amb un ampli ventall d'accions formatives: cursos i seminaris destinats a la millora dels recursos humans de les empreses del sector vitivinícola. Es tracta d'accions formatives totalment modulars i adaptables a diversos nivells de coneixement en cada matèria.

XII PREMI JAUME CIURANA

Anna Rovira Soto, guanyadora del XII Premi d´Enologia Jaume Ciurana
Què és RSS?
És una tecnologia que envia automàticament els titulars d'un mitjà a un programa lector o agregador. Consultoria vitivinícola integral Rius&Rius incorpora aquest servei gratuït en la seva edició digital per a que els seus lectors coneguin l'instant les notícies més rellevants.

Lectors de RSS
Per utilitzar les fonts RSS hi han múltiples opcions. Una de les més comunes consisteix a instal lar un programa anomenat 'agregador' o lector de notícies. També pots sindicar-te als RSS de Consultoria vitivinícola integral Rius&Rius en els teus serveis web favorits.


Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 902 89 80 98 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS