DO CAVA - PROCÉS DE CERTIFICACIÓ

DO CAVA - PROCÉS DE CERTIFICACIÓ

DO CAVA. PROCÉS DE CERTIFICACIÓ

Volem recordar, als efectes pertinents, que el Consell Regulador del Cava es troba immers en un procés d'acreditació en la Norma ISO 17065.

Aquesta circumstància ha comportat que tots els cellers elaboradors inscrits, hagin hagut que revisar-actualitzar la seva situació, complimentant una sol·licitud per a l'obtenció, prèvia auditoria, d'un Certificat de conformitat per a poder elaborar vins Base Cava i/o elaboració de Cava.

Aquesta auditoria és, doncs, el tràmit o dificultat a salvar per part de tots els operadors inscrits a la DO Cava. Un canvi que té la seva importància i transcendència ja que es tracta d'adaptar-se al Plec de Condicions que té establert i aprovat la pròpia DO.  Sense aquesta Certificació l'empresa podria no veure qualificats els seus vins, ni els podrien ser subministrats els pertinents distintius de Control.

Per la regularització d'aquesta temàtica per part de R&R, en coherència amb la vocació de servei que ens caracteritza, i la inquietud per estar a l'avantguarda de les necessitats del sector, disposa d'un equip tècnic sòlid, professional i amb contrastada experiència per a la implantació i acompanyament fins a la certificació d'entitats, d'empreses i de productes.

Les NO conformitats que, potencialment, es puguin donar a les auditories, es poden anar resolent amb una bona tasca d'acompanyament professional.  Arribar a una resolució favorable és tasca tant de voluntat com d'experiència.

 

 

 

 

Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 902 89 80 98 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Política de privacitat   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS