AJUTS PROMOCIÓ PRODUCTES VITIVINÍCOLES EN ELS MERCATS DE TERCERS PAÏSOS

NORMATIVA:  

Reial Decret  1363/2018 de 2 novembre 2018.

ORDRE  IMMINENT  PUBLICACIÓ

OBJECTE:

Donar suport a la informació o promoció de productes destinats al consum directe que comptin amb possibilitats d'exportació o de noves  sortides comercials.

PRODUCTES:

Vi, vi de licor, vi escumós, vi escumós de qualitat, vi escumós aromàtic de qualitat, vi d'agulla,  vi d'agulla gasificat, vi de raïm pansificat, vi de raïm sobremadurat, vins ecològics.

BENEFICIARIS:

Empreses vinícoles, cooperatives, associacions o consorcis d'exportadors participats exclusivament per empreses del sector vitivinícola, empreses comercialitzadores de vi.

 

TERMINI                 Per la presentació de sol·licituds i programes fins el 14 de gener del 2019

REQUISITS

• Domicili fiscal a Catalunya.
• Suficient capacitat tècnica i financera per fer front a les exigències del comerç amb els  tercers països.
• Assegurar que s'aplica de la manera més eficient possible.
• Les empreses comercialitzadores de vi han de tenir una facturació superior al 50% provinent del sector vitivinícola en l'últim exercici tancat.
• Les empreses productores han de tenir una facturació superior al 50% provinent del sector del vitivinícola o una producció superior als 1.000 hl declarats.

ACTIVITATS SUBVENCIONABLES:

Les activitats s'han de realitzar entre els períodes 1 de maig del 2019 fins al 30 d'abril  del 2020

Missions comercials; Campanyes Publicitàries; Promocions en punts de venda; Portals web per promoció exterior; Missions inverses; Oficines d'informació; Presentació de productes; Tasts, Fires i exposicions internacionals sectorials o generals de professionals i de consumidors; Trobades empresarials de professionals, líders d'opinió i consumidors; Jornades, seminaris, degustacions, etc; Estudis i informes de mercat; Estudis d'avaluació de resultat  de les mesures de promoció.

QUANTIA DE L'AJUT

La quantia màxima de l'ajut és del 50 %

CONSULTI'NS ELS PAÏSOS / REGIONS PRIORITARIS

I LES NOVETATS DE VALORACIÓ I JUSTIFICACIÓ DELS PROGRAMES D'AQUESTA CAMPANYA

Pel que fa als Ajuts per a promocions  en el sector vitivinícola, ens complau informar que, una vegada més, Rius i Rius Assessors amb el seu experimentat equip de gestió li pot oferir els seus serveis com especialistes qualificats en l'estudi i tramitació de les peticions que es formulin.

Restem, com sempre, a disposició del sector per atendre qualsevol detall o informació complementària que, en relació amb el que queda apuntat, pogués ser del seu interès.

Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 902 89 80 98 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Política de privacitat   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS