RIUS & RIUS SE SUMA ALS ACTES DE LA SETMANA DEL VI CATALÀ

La consultoria ha patrocinat una versió audiovisual de "Les hores de la vinya. Del cep al celler".

La consultora vitivinícola pe­nedesenca Rius & Rius Asses­sors s'ha sumat als actes pre­vistos dins de la Setmana del Vi Català (que tindrà lloc del 9 al 15 de novembre 2020) patro­cinant una versió audiovisual del llibre Les hores de la vinya. Del cep al celler. El treball, cre­at per TN Produccions, s'em­marca també en els actes de celebració del 60è aniversari de l'empresa.

L'obra, escrita per Quima Ri­cart i il·lustrada per Antònia Bonell, es va presentar du­rant la Mostra de Vins i Caves de Catalunya del 2016, i des d'aleshores se n'han fet dues edicions, una en català i una en castellà.

Les hores de la vinya. Del cep al celler, dirigida per Ramon Nadal i editada per Edicions i Propostes Culturals Anda­na, va ser patrocinada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimen­tació de la Generalitat, per l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), i per Rius&Rius Assessors.

Les hores de la vinya. Del cep al ce­ller és un llibre il·lustrat adreçat a tots els públics, però molt es­pecialment a l'infantil. De ma­nera estricta, combina fantasia i realitat per recollir el cicle anual de la vinya, des del repòs hivernal fins a la verema, i les tasques que s'hi desenvolupen al llarg de tot l'any.

La versió audiovisual es pre­sentarà durant la Setmana del Vi Català al canal que s'ha cre­at específicament per difondre els actes de la setmana.

Per a Rius & Rius Assessors aquesta col·laboració s'ads­criu en el marc d'iniciatives conjuntes que manté amb un elevat nombre d'institucions i entitats, amb l'objectiu de re­lacionar transversalment l'en­torn vitivinícola en qualsevol dels seus vessants.

https://www.setmanadelvicatala.cat

 

Fitxer pdf Setmana vi català  1541 kb
Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Avís legal   |   Política de privacitat   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS