RIUS & RIUS SE SUMA A LOS ACTOS DE LA SEMANA DEL VINO CATALÁN

La consultoria ha patrocinat una versió audiovisual de "Les hores de la vinya. Del cep al celler".

La consultora vitivinícola pe­nedesenca Rius & Rius Asses­sors s'ha sumat als actes pre­vistos dins de la Setmana del Vi Català (que tindrà lloc del 9 al 15 de novembre 2020) patro­cinant una versió audiovisual del llibre Les hores de la vinya. Del cep al celler. El treball, cre­at per TN Produccions, s'em­marca també en els actes de celebració del 60è aniversari de l'empresa.

L'obra, escrita per Quima Ri­cart i il·lustrada per Antònia Bonell, es va presentar du­rant la Mostra de Vins i Caves de Catalunya del 2016, i des d'aleshores se n'han fet dues edicions, una en català i una en castellà.

Les hores de la vinya. Del cep al celler, dirigida per Ramon Nadal i editada per Edicions i Propostes Culturals Anda­na, va ser patrocinada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimen­tació de la Generalitat, per l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), i per Rius&Rius Assessors.

Les hores de la vinya. Del cep al ce­ller és un llibre il·lustrat adreçat a tots els públics, però molt es­pecialment a l'infantil. De ma­nera estricta, combina fantasia i realitat per recollir el cicle anual de la vinya, des del repòs hivernal fins a la verema, i les tasques que s'hi desenvolupen al llarg de tot l'any.

La versió audiovisual es pre­sentarà durant la Setmana del Vi Català al canal que s'ha cre­at específicament per difondre els actes de la setmana.

Per a Rius & Rius Assessors aquesta col·laboració s'ads­criu en el marc d'iniciatives conjuntes que manté amb un elevat nombre d'institucions i entitats, amb l'objectiu de re­lacionar transversalment l'en­torn vitivinícola en qualsevol dels seus vessants.

https://www.setmanadelvicatala.cat

 

Fitxer pdf Setmana vi català  1541 kb
Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Aviso legal   |   Política de privacidad   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS