Guía de obligaciones medioambientales (cat)

Al començar un nou any, a tall de recordatori, i atenent a diverses consultes rebudes, estimem oportú revisar les principals obligacions de les Empreses del sector vitivinícola en matèria mediambiental.

En aquest sentit i comptant amb el suport de la nostra consultora sobre la matèria ECOPUR (amb què portem ja 17 anys de col·laboració) hem elaborat una guia que permet revisar amb facilitat aquesta temàtica des dels punts de vista tècnic, administratiu i jurídic. En correu independent els farem a mans aquesta documentació.

Recordar que ECOPUR va néixer al 1994 com a gabinet de gestió integral del medi ambient, donant resposta a la problemàtica empresarial derivada de la necessària i obligatòria preservació del medi ambient.

Disposa d'un molt qualificat i experimentat equip de professionals multidisciplinar (enginyers industrials, enginyers agrònoms, farmacèutics, químics, biòlegs, geòlegs, llicenciats en ciències ambientals, advocats, ...) preparat per oferir en qualsevol moment un servei personalitzat, eficaç i viable tècnica i econòmicament.

L'objectiu bàsic i fonamental és brindar un assessorament integral i continuat a les empreses amb la finalitat d'assegurar una correcta gestió de tots els aspectes mediambientals per tal que l'empresari pugui disposar d'un Departament de Medi ambient compromès amb els resultats, sense els costos que podrien suposar la creació d'un de propi.

Estem segurs que aquesta guia ha de resultar una eina útil per a les empreses.

Rius&Rius Assessors ·  Avda. Tarragona, 37-41  · 08720 Vilafranca del Penedès
T. 93 817 20 51 · F. 93 817 21 76
Aviso legal   |   Política de privacidad   |   Política de cookies   |   Mapa web   |   Contactar   |   RSS