Rius & Rius2023-04-11T16:35:26+02:00

Serveis

Respostes i solucions eficacies i personaltizades al servei del sector vitivinícola

El sector agroalimentari en general i el de les begudes alcohòliques en particular (vins, cervesa, licors, etc.), és complex i està altament regulat.

Per això Rius&Rius oferim serveis d’assessorament, planificació i gestió de totes les accions de desenvolupament tècnic, jurídic, administratiu i formatiu que les empreses necessiten per obtenir la millor rendibilitat dels seus recursos.

VEURE MÉS

Autoritzacions, llicències, permisos

Llibres, registres i declaracions

Assessorament jurídic

Ajuts i subvencions

Enginyeria industrial i agroalimentària

Seguretat alimentària i gestió ambiental

Internacionalització

Formació

L’equip directiu

En aquest sentit, la consultoria disposa d’un equip que treballa per donar sempre, en un temps mínim i de manera coordinada, les respostes més adients a les demandes dels seus clients.
VEURE MÉS

Els nostres clients

Rigor professional, qualitat de servei i tracte personalitzat.

L’entorn empresarial vitivinícola és complex i de naturalesa específica. Per això Rius&Rius oferim serveis d’assessorament, planificació i gestió de totes les accions de desenvolupament tècnic, jurídic, administratiu i formatiu que les empreses necessiten per obtenir la millor rendibilitat dels seus recursos.

Donar respostes i solucions eficaces i adaptades a totes les necessitats dels nostres clients és el nostre principal objectiu i es tradueix en un sol concepte: servei integral de qualitat.

No només procurem estar permanentment actualitzats, sinó que ens ocupem d’ajudar als nostres clients a anticipar-se a les noves tendències i reptes de futur.

Per tots aquests motius confien en nosaltres joves emprenedors, cooperatives i empreses de tota mida (petites, mitjanes i grans) generació rere generació. Rius & Rius prestem tots els serveis que requereixen les empreses de el sector vitivinícola, cerveser, licorer, vinagrer i olier per poder operar de forma efectiva, al llarg de tota la cadena de valor.

Comptar amb la consideració de ser la consultoria líder del sector a Catalunya i Balears i de referència per a les altres regions vitivinícoles de l’estat ens motiva per a seguir treballant, amb humilitat i amb la mateixa il·lusió del primer dia i continuar evolucionant al costat dels nostres clients.

Avui dia ens omple d’orgull constatar que comptem amb la confiança de fins a tres generacions de clients, el que sens dubte constitueix el millor aval de present i de futur.

Notícies

Notícies del sector i pròpies
VEURE MÉS

Posa’t en contacte amb nosaltres.

Si necesites alguna informació no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

CONTACTE
Go to Top